Nëse s’ke fjetur…

Mbi liqenin e mbrëmjes,
shelgjet panë në pasqyrë
si hëna u zgjua…

Nëse ende s’ke fjetur,
merre hënën brenda,
bashkë me të dhe mua…

Alma Papamihali

Shtegtim pulëbardhe (2009)

Advertisements