Dy

Dy,
Fillimi i gjithçkaje,
Dy,
Përbëjnë një të plotë,
Dy,
Arrijnë ku një s’mundet,
Dy,
Pinë dhe nga një gotë.
Dy,
Krijojnë një histori,
Dy,
Përbëjnë një ekstrem,
Dy,
Zgjidhin një fjalëkryq,
Dy,
Shndërrohen në problem.

Alma Papamihali

Shtegtim pulëbardhe (2009)

Advertisements