Mjegull

Unë cigare s’piva asnjëherë,
dhe pse udhë tymi
        para porte kisha çdo ditë…

Më kot kërkova të zbardh
mjegullën mes dyersh,
    që t’i shikoja njëherë komshinjtë…

Alma Papamihali

Shtegtim pulëbardhe (2009)

Advertisements